Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 Haar Benny Silas K. Hocking - Boekhandel De Pelgrim 9789059523265
  • Haar Benny - Silas K. Hocking 9789059523265

Haar Benny van Silas K. Hocking

Benny en Nelly Bates zwerven elke dag door de straten van het 19e-eeuwse Liverpool. Door lucifers te verkopen proberen ze genoeg geld bij elkaar te scharrelen om eten te kunnen kopen. Want als ze na een natte, koude dag op straat ’s avonds thuiskomen, wacht hen geen lekkere maaltijd, geen warme kachel, geen liefde. Nelly droomt vaak van een betere wereld, maar wat dat precies inhoudt, weet ze niet.

Benny denkt nergens over na. Hij werkt hard en heeft alles voor zijn zusje over. Als Benny en Nelly besluiten van huis weg te lopen, maken ze kennis met Joe Wrag en Betty, die hen over God vertellen.

En als ze een keer een kerk binnenlopen, weet Nelly meteen: dit is waar ik altijd van gedroomd heb. Op heel verschillende manieren spreekt de HEERE tot het hart van Nelly, van Benny, van oude Joe, zodat ze overtuigd raken van Zijn liefde en genade voor hen.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Haar Benny - Silas K. Hocking

  • € 14,95Gerelateerde producten

Haar Benny - Silas K. Hocking

Haar Benny - Silas K. Hocking

Haar Benny van Silas K. Hocking De schrijver tekent ons op aandoenlijke wijze het leven in de grot..

€ 13,95

Tags: Haar Benny, Silas K. Hocking, Gewetensopvoedende kinderboeken