• De avonturen van Wouter - Sj. van Duinen 9789033123085

De avonturen van Wouter van Sj. van Duinen

Dit boek gaat over Wouter. Wouter is enig kind en heeft helemaal geen vriendje. Nu moet hij alles alleen doen. Niks aan.
De oude boer Brand doet bijna nooit aardig tegen hem. En Jos, een grote jongen, plaagt hem altijd. Ook niks aan. Maar al moet Wouter alles alleen doen, toch beleeft hij veel avonturen.
Het begint al met die griezelige praathond. En dan is er opeens een kippendief. Ook is er een geheim met de ezel van Daan en Gakkie de gans.
Hendrik van boer Brand heeft postduiven. Al breng je die nog zo ver weg, ze komen toch weer terug in hun hok. Zal een kanarie dat ook kunnen? Wouter probeert het gewoon.
Als het heeft gesneeuwd, heeft Wouter niemand die met hem wil spelen. Maan dan komt Jos, die wil het wel. Opeens doet hij aardig tegen Wouter. Zal dat goed aflopen?
Als Wouter met boer Brand mee mag naar Urk, beleeft hij weer van alles. O, wat heeft Wouter veel te vertellen als hij thuiskomt. En... hij praat ook al een beetje Urkers.
Voorlezen vanaf 4 jaar.
Zelf lezen vanaf 7 jaar, AVI 4.
Dit grote Wouterboek geeft uren lees- en voorleesplezier. De verhalen over Wouter verschenen eerder in 6 losse deeltjes.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

De avonturen van Wouter - Sj. van Duinen

  • € 15,50Gerelateerde producten

Elske, waarheen? - Sj. van Duinen

Elske, waarheen? - Sj. van Duinen

Elske, waarheen? - Sj. van DuinenElske woont met haar vader bij opa en oma op de boerderij. Dan leer..

€ 8,50

Tags: De avonturen van Wouter, Sj. van Duinen, Christelijke kinderboeken, Christelijke voorleesboeken