Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 Dit onderwijs ontvang dl. 2 van Ds. J. de Kok - De Pelgrim 9789070697556
  • Dit onderwijs ontvang dl. 2 - Ds. J. de Kok 9789070697556

Dit onderwijs ontvang dl2. 2 van Ds. J. de Kok

Woorden uit de Heidelbergse Catechismus eenvoudig toegelicht

Dit boek is speciaal voor jou. Waarom? Je hoort in de kerk vaak dat de dominee preekt uit de catechismus. Het kan natuurlijk ook dat de ouderling een preek leest. Achter in je psalmboekje kun je de catechismus vinden. Vaak zijn deze preken best moeilijk voor jou. Er worden woorden gebruikt die je niet begrijpt. Daarom heb ik dit boekje voor jou gemaakt. Ik weet niet of je het weet, maar de catechismus is verdeeld in 52 zondagen. Dus voor iedere zondag van het jaar is er een gedeelte. Nu heb ik uit ieder gedeelte steeds een woord gepakt en daar wat meer over verteld. Misschien wordt het dan wat duidelijker voor jou en begrijp je het in de kerk ook iets beter.
In dit boek worden (kern)woorden uit de Heidelbergse catechismus eenvoudig uitgelegd. Uit iedere zondagsafdeling is één woord genomen. Met veel herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven en bekende Bijbelse geschiedenissen brengt de auteur de (kern)woorden uit de zondagsafdelingen dichtbij de belevingswereld van het (jonge) kind. Meestal wordt het hoofdstuk afgesloten met een korte toepassing.
Het boek is opgedeeld in 52 hoofdstukken, gerelateerd aan de 52 zondagsafdelingen. Bij ieder hoofdstuk staat een kort Bijbelgedeelte vermeld wat bij het betreffende hoofdstuk gelezen kan worden.

Per hoofdstuk staat ook een psalmvers in de berijming van 1773 en Datheen.


Uitgave
01e druk 1e druk 2013 Van Velzen Krabbendijke
02e Druk 2e druk 2014 Van Velzen Krabbendijke
03e Druk 3e druk 2017 uitgeleverd aan de boekhandel Begin 2018 Van Velzen Krabbendijke met vermelding Ds. J. den Kok i.p.v. Jan de Kok

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Dit onderwijs ontvang dl. 2 - Ds. J. de Kok

  • € 17,50Tags: Dit onderwijs ontvang, Ds. J. de Kok